IndustryPlaza

Duurzame keuze voor procescomponenten

IndustriePlaza is gespecialiseerd in gebruikte procescomponenten. Als onderdeel van Inventflow dragen wij bij aan een circular economy with the aim of producing as little waste as possible and reusing as many components as possible.

A selection from our range of used pumps

dosing pumps

Centrifugal pumps

Diaphragm pumps

A selection of our brands

Why IndustriePlaza

IndustriePlaza is hét online platform voor gebruikte procescomponenten. Met onze ruime voorraad aan diverse merken en typen pompen kunnen wij u snel van dienst zijn. Toeleveranciers van de industrie, zoals installateurs en installatiebouwers, evenals industriële eindklanten, beschikken vaak over grote hoeveelheden ongebruikte componenten zoals pompen, kleppen en motoren. Wij geven gebruikte installaties en componenten die overbodig zijn geworden een tweede leven om verspilling tegen te gaan. Dankzij onze ruime voorraad en diverse merken en types kunnen wij u snel van dienst zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Fast delivery

Al het aanbod dat u op onze website ziet, is direct uit voorraad leverbaar. Dankzij ons eigen magazijnbeheer kunnen wij uw bestelling snel verzenden.

Circular platform

Om energie- en grondstoffenverspilling te verminderen, wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Door het hergebruik via revisie van gebruikte procescomponenten verlengen wij de levenscyclus.

Guarantee

Ons aanbod wordt uitvoerig getest en indien nodig gereviseerd. Wij voeren A-merken die al jarenlang hun kwaliteit hebben bewezen. Daarom bieden wij garantie op uw aankoop.

Get in touch

en_USEnglish
Scroll to Top