IndustryPlaza

Retourbeleid

  1. Als u een product wilt retourneren, is het belangrijk om dit vooraf bij Industrieplaza aan te melden en te voorzien van een retournamenummer dat door ons wordt verstrekt. Dit nummer dient u duidelijk te vermelden op de verpakking van de retourzending. De producten moeten worden geretourneerd in de originele en onbeschadigde verpakking, inclusief een kopie van de factuur van Industrieplaza. Dit stelt ons in staat om de retourzending snel en efficiënt te verwerken. Het is belangrijk om te weten dat retourzendingen zonder retournamenummer niet in behandeling worden genomen. Als u nog vragen heeft over het retourneren van een product of over de retourprocedure, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.
  2. Deze pomp wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Het is belangrijk om te weten dat deze garantie alleen van toepassing is op de pomp zelf en niet op de slijtdelen. Dit betekent dat als er problemen zijn met de slijtdelen, zoals bijvoorbeeld de afdichtingen of de schoepen, deze niet onder de garantie vallen en apart vervangen moeten worden. Zorg er daarom voor dat u de slijtdelen regelmatig controleert en vervangt om de optimale prestaties van de pomp te behouden.
  3. Wij willen onze klanten verzekeren dat wij geen gebruikte, beschadigde of niet-originele onderdelen gebruiken in onze pompen. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch een fout of defect onderdeel in de pomp zit waar de klant geen schuld aan heeft, bieden wij een oplossing. Onze klantenservice staat klaar om eventuele problemen op te lossen en zal ervoor zorgen dat het defecte onderdeel kosteloos vervangen wordt door een origineel onderdeel. Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en staan daarom altijd voor u klaar.
  4. Wanneer u een product wilt retourneren, is het belangrijk om het terug te sturen in de originele verpakking. Dit zorgt ervoor dat het product tijdens het transport goed beschermd is en niet beschadigd raakt. Het is ook belangrijk om het product op dezelfde manier in te pakken als tijdens de levering. Zorg ervoor dat alle onderdelen en accessoires goed zijn verpakt en dat er voldoende bescherming is om eventuele schade te voorkomen. Het niet op de juiste wijze verpakken van het geretourneerde product kan leiden tot extra kosten of het niet accepteren van de retourzending.
  5. Wij willen onze klanten er graag op wijzen dat de levertermijn kan variëren afhankelijk van de situatie. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het product dat besteld is, het aantal producten dat besteld is en de verzendlocatie. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt de geschatte levertermijn aangegeven bij de bestelling. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren en houden u op de hoogte van eventuele vertragingen. Als u nog vragen heeft over de levertermijn van uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.
  6. Wanneer u besluit om een product te retourneren, willen wij u er graag op wijzen dat hier kosten aan verbonden zijn. De kosten voor retournering bedragen 25% van het netto factuurbedrag. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat aan u wordt terugbetaald. Wij begrijpen dat het retourneren van een product vervelend kan zijn en streven daarom naar een soepele afhandeling van de retourzending. Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor retournering alleen in rekening worden gebracht als de retourzending niet het gevolg is van een fout aan onze kant. Als u nog vragen heeft over de kosten voor retournering of over de retourprocedure, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.
en_USEnglish
Scroll to Top