IndustriePlaza

Over ons

IndustriePlaza is gespecialiseerd in gebruikte proces componenten. Als onderdeel van Inventflow dragen wij bij aan een circulaire economie met als doel zo min mogelijk afval te produceren en zoveel mogelijk componenten te hergebruiken.

Waarom IndustriePlaza

IndustriePlaza is hét online platform voor gebruikte procescomponenten. Met onze ruime voorraad aan diverse merken en typen pompen kunnen wij u snel van dienst zijn. Toeleveranciers van de industrie, zoals installateurs, installatiebouwers, maar ook industriële eindklanten hebben vaak een grote hoeveelheid in voorraad aan componenten zoals pompen, kleppen en motoren die niet meer gebruikt worden. Gebruikte installaties en componenten die overbodig zijn geworden geven wij een tweede leven om verspilling tegen te gaan. Door onze ruime voorraad en diverse merken en soorten kunnen wij u snel van dienst voor een  breed scala aan toepassingen.

Snelle levering

Al het aanbod dat u op onze website ziet, is direct uit voorraad leverbaar. Dankzij ons eigen magazijnbeheer kunnen wij uw bestelling snel verzenden.

Circulair platform

Om energie- en grondstoffenverspilling te verminderen, wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Door het hergebruik via revisie van gebruikte procescomponenten verlengen wij de levenscyclus.

Garantie

Ons aanbod wordt uitvoerig getest en indien nodig gereviseerd. Wij voeren A-merken die al jarenlang hun kwaliteit hebben bewezen. Daarom bieden wij garantie op uw aankoop.

nl_NLDutch
Scroll naar boven